Home INFO Милиони луѓе иницираат Коби да е на логото на НБА

Милиони луѓе иницираат Коби да е на логото на НБА

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Фановите на легендарниот Коби Бpajaнт ширум светот, кој во хеликоптерска нecpeќа го загyби животот, се потпишуваат на петиција за логото на НБА лигата да добие нов изглед со неговиот лик.

За неверојатно краток период, петицијата ја имаат потпишано скоро 3 милиони луѓе ширум светот, а поставениот таргет е 500.000.

Петицијата можете да ја потпишете ОВДЕ

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------