Home INFO Нарачала венчаница на интернет, и стигна… па мора самите да видите (фото)

Нарачала венчаница на интернет, и стигна… па мора самите да видите (фото)

реклама:Велигден со Стаф

Купувањето преку интернет денес е се повеќе актуелно и се повеќе луѓе се одлучуваат на овој чекор и од топлиот дом порачуваат парчиња облека.

За да не дојдете во слична ситуација како овие дами, ве молиме претходно добро да утврдите за што се работи, дали треба да и верувате на продавницата, погледнете го описот и слично.

Иако производите обично се испорачуваат на домашна адреса, никогаш целосно не му верувајте на описот кој го приложил продавачот.

Еве случаи во кои идни невести купиле венчаница и притоа верувале дека купиле добро на Интернет.

venchanitsa7 venchanitsa1 venchanitsa2 venchanitsa3 venchanitsa4 venchanitsa5 venchanitsa6

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------