Home INFO Новогодишна елка отпорна на мали деца и домашни миленици

Новогодишна елка отпорна на мали деца и домашни миленици

реклама:G Natural

Оваа новогодишна елка е прилагодена за родители со мали деца или пак сопственици на мачки.

Елката е доста практична, бидејќи украсите на неа не се на дофат на мали деца и домашни миленичиња.

Цената е околу 33 фунти.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“