Home INFO Ново видео за сите фанови на “Игра на тронови”

Ново видео за сите фанови на “Игра на тронови”

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Се ближи датумот на емитувањето на последната сезона од мега популарната серија „Игра на тронови“.

ХБО го објави долгоочекуваниот трејлер од осмата сезона која ќе почне да се емитува на 14 април.

„Ја знам смртта. Има многу лица“, говори Арја Старк на почетокот од трејлерот кој уште еднаш потврди дека не очекува возбудливо финале.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------