Home INFO Ова е најдобрата вест што некој ја чул во авион (видео)

Ова е најдобрата вест што некој ја чул во авион (видео)

реклама:ХитКујна канал

По заедничкиот одмор во Лас Вегас, сопругата решила да му приреди неверојатно изненадување на својот сопруг.

Имено, таа одлучила веста за бременоста да ја соопшти пилотот на авионот, кој пак јавно му пренел на сопругот дека ќе стане татко.

Погледнете го видеото во продолжение:

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“