Home INFO Оваа сабота бидете дел од забавата во Кавадарци за која долго ќе...

Оваа сабота бидете дел од забавата во Кавадарци за која долго ќе се раскажува

SHARE

Оваа сабота во најава е уште една оргинална забава во Кавадарци која што ќе започне во „Street bar“, а по полноќ ќе продолжи во „Cenral club“.

Забавата која што се најавува како „Hospital party“ на едно место ќе ги спои Dj Anatolkin и Dj Boyan а со специјални изненадувања меѓу вас ќе бидат и специјалните медицински сестри.

Ако сакате добра забава поканети сте сите на журката за која што долго ќе се раскажува!

РЕКЛАМИ:
Loading...