Home КУЛТУРА Настани Оваа сабота во „Street bar“ Ве чека супер забава со Александар Тарабунов...

Оваа сабота во „Street bar“ Ве чека супер забава со Александар Тарабунов во живо

реклама:hotel PREMIER

Оваа сабота сите кавадарчани љубители на настапите во живо ќе можат да уживаат во супер забава заедно со Александар Тарабунов.

Тој за оваа прилика подготви специјален репертоар од ех-ју и македонски песни, а сите посетители ќе можат да ги чујат и неговите хитови изведени во живо.

Доколку патот ве носи во Кавадарци, оваа сабота 19 јануари 2018, бидете во Стрит бар и поминете си незаборавна вечер!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------