Home INFO Перформанс за Оскар: Реакција од вакцина против грип (видео)

Перформанс за Оскар: Реакција од вакцина против грип (видео)

SHARE

Пред Михаела да добие инјекција против грип, нејзиниот брат, кој исто така ја примил истата вакцина, ја исплашил со изјавата дека многу ќе ја боли.

„Полошо е отколку што можеш да замислиш… Многу полошо“, и рекол тој.

Таа оваа изјава не ја поднела баш најдобро и направила огромна драма околу тоа.

Погледнете ја нејзината реакција, навистина заслужува Оскар за нејзината изведба 🙂

РЕКЛАМИ: ---