Home INFO Си личат ли? Ова е сестрата на Лепа Брена (фото)

Си личат ли? Ова е сестрата на Лепа Брена (фото)

реклама:ХитКујна канал

Лепа Брена многу често и со гордост ги покажува своите синови и својот сопруг, а имавме можност и да го видиме нејзиниот брат.

Меѓутоа, Брена има и сестра.

Нејзиното име е Фaкета и со години живее во Канада, заедно со сопругот Зоран и двете ќерки!

Факета ретко доаѓа во Србија но е во постојан контакт со својата сестра.

 

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“