Home INFO Совет за секој родител кој сака да има здраво и среќно дете!

Совет за секој родител кој сака да има здраво и среќно дете!

реклама:G Natural

Родителите се должни своето дете да го растат во среќна и здрава околина, па овие неколку интересни предлози ќе ви помогнат вашето дете секогаш да биде среќно и насмеано.

Овие неколку предлози задолжително морате да ги примените во следната прилика и верувајте дека резултатот ќе биде неверојатен.

  • ако детето црта по ѕидовите, купете му нови боички
  • ако почне да скока по кревет, придружете му се
  • ако јаде со виљушка, покажете му како да јаде со раце
  • ако посака да шлапка по дождливи вирчиња, придружете му се
  • ако по играње во двор се врати внатре чисто, пуштете го да игра додека не се извалка
  • ако е тивко и мирно, направете си маскенбал иако можеби не е 1 април
  • ако сака за ручек да јаде сладолед, придружете му се и вие
  • ако вашето дете е поинакво од останатите, бидете среќни и гордејте се со него
РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------