Home INFO Стрит Бар се подготвува за уште една црна сензација

Стрит Бар се подготвува за уште една црна сензација

реклама:ХитКујна канал

5-та година по ред ќе бидеме сведоци на уште една фестивалска ноќ која полека станува традиција во Кавадарци.

Илинденска повторно ќе го добие сјајот кој го носи добриот звук.

Бидете дел од локацијата која го носи шмекот на урбаниот звук и изглед.

Остануваме верни на Вас и Вашите вкусови.

Облечете ја вашата омилена црна облека, искрената насмевка и желбата за забава. Другото оставете го на нас, – велат од Стрит Бар во Кавадарци во нивната покана до сите вас за уште една неверојатна забава.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“