Home INFO УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Андрија и Анџелка како Бобо и Лепа Брена

УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Андрија и Анџелка како Бобо и Лепа Брена

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

На концертот на Лепа Брена во преполната Арена во Белград, присуствуваа многу познати личности.

Меѓу нив и ѕвездите на серијата “Андрија и Анџелка”, актерите Анџелка Прпиќ и Андрија Милошевиќ.

Двајцата имаа посебна задача на концертот, а по нивниот настап публиката не можеше да престане да се смее.

Погледнете ги Андрија и Анџелка во улога на Боба и Брена!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------