Home INFO Во стилот на Меланија Трамп: Божиќна бајка во Белата куќа (видео)

Во стилот на Меланија Трамп: Божиќна бајка во Белата куќа (видео)

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Првата дама на САД, Меланија Трамп го претстави божиќниот декот на Белата куќа.

Тема за оваа година е патриотизам кој го слави „Духот на Америка“.

Белата куќа изгледа неверојатно, погледнете!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------