Home INFO Знаете ли што е тоа Instagram Reels?

Знаете ли што е тоа Instagram Reels?

реклама:Велигден со Стаф

Instagram Reels претставува нов начин за снимање кратки видеа на Instagram.

Reels овозможува споделување на кратки видео снимки во времетраење на 15 секунди, исто како Instagram Story. Предноста е во тоа што на видеата можат да се додаваат нови ефекти и има голем избор на креативни алатки.

Instagram Reels се наоѓа како посебен дел во нашиот Инстаграм Feed, а доколку вашиот профил е јавен, вашите видеа може да се прикажат и во нов дел во делот Instagram Explore.

Оваа опција им нуди шанса за достигнување нова публика на глобалната сцена.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------