Home INFO Би ја носеле ли? Нова заштитна маска наменета за ресторани и кафичи...

Би ја носеле ли? Нова заштитна маска наменета за ресторани и кафичи (видео)

реклама:G Natural

Со цел угстителскиот бизнис да се спаси од ковид кризата, мексикански научници дизајнираа заштитна маска која се носи само преку носот.

Идејата е оваа маска да се носи под класичната заштитна маска, а додека сте во ресторан или кафуле, да остане само заштитната маска преку носот.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“