Home INFO Би му го дозволиле ли ова на вашето дете? (ВИДЕО)

Би му го дозволиле ли ова на вашето дете? (ВИДЕО)

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Мало девојче од Индонезија мирно гледа во телефонот, додека околу неа ползат огромни змии.

Малата Махарани е опкружена со шест различни видови на питони од кои воопшто не се плаши.

Погледнете го видеото!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------