Home ♡ за деца Бидете хумани : Сите заедно за Ника 🙏

Бидете хумани : Сите заедно за Ника 🙏

реклама:G Natural

На 4 годишна Ника и е дијагностицирана болеста BETA THALASSEMIA MAJOR.

Нејзината состојба бара постојана трансфузија на крв. За надминување на болеста е потребна трансплантација од несроден донор во болницата Yeditepe Hospital во Истанбул.

Но пред транспантацијата потребно е да се изврши уште една операција (Vesicoureteral reflux). Операцијата чини 46 000 евра, а семејството е финансиски исцрпено.

Затоа ве замолуваме сите кои сте во можност да донирате сретства за што поскоро Ника повторно да го живее безгрижниот детски живот.

Однапред ви благодараме.
ЛИНК ЗА ДОНИРАЊЕ

Или на мобилните броеви:

143117 Телеком

143468 А1

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------