Home INFO Чекајки ја жената од тоалет: Неверојатна добивка од 200 000 долари

Чекајки ја жената од тоалет: Неверојатна добивка од 200 000 долари

реклама:Лето во Банско

Брачен пар од Америка на неверојатен начин начин освоиле 200.000 долари.

Додека патувале, застанале со автомобилот за жената да оти во тоалет.

Додека ја чекал сопругата, мажот влегол во продавницата и решил да купи грепка, која му донела добивка од 200.000 долари.

Инаку, ливчето што го изгребал чинело пет долари.

„Не знаевме што да мислиме. Беше големо изненадување“, рекол сопругот кога го видел шестцифрениот број на грепката.

Парот истакна дека се уште не одлучиле како ќе ги потрошат добиените пари.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------