Home INFO Цеца никако неможе да премине преку овој порок на Анастасија

Цеца никако неможе да премине преку овој порок на Анастасија

реклама:G Natural

Во моментов се изолирани на различни места Цеца е во нивниот дом во Белград, а ќерката Анастасија е во Нови Сад во станот на својот дечко сепак тие редовно се слушаат и комуницираат.

Постојано се активни на социјалните мрежи па во време на изолација и актуелни во медиумите. Во една изјава за медиум младата Анастасија меѓу другото спомнала за својот порок од кој во моментов се откажува а тоа се цигарите.

Рекла дека не запалила цигара 3 месеци но поради кризите кои ја фаќале сепак сеуште е на електронка, од која како што вели многу врзо сака да се откаже.

По оваа изјава Цеца никако не останала рамнодушна и изјавила дека и таа постојано во борба заедно со Анастасија да се откаже од цигарите за кои таа е голем противник кај своите деца.

View this post on Instagram

Fairytale dress ???? @bojanpetrovic.couture

A post shared by ???? A N A S T A S I J A ???? (@raznatovicanastasija) on

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------