Home INFO Црвеното јајце се чува, сното дава здравје: Што значат боите на велигденските...

Црвеното јајце се чува, сното дава здравје: Што значат боите на велигденските јајца

реклама:Лето во Банско

Црна – вечност
Жолта – светло, среќа
Црвена – божествена љубов, надеж
Кафена – среќа
Бела – чистота, невиност
Портокалова – издржливост и сила
Зелена – раст
Виолетова – надеж и вистина
Сина – здравје.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------