Home ♡ за деца Да и помогнеме на малата Бисера од Велес!

Да и помогнеме на малата Бисера од Велес!

реклама:G Natural

Почитувани,

На малата Бисера од Велес и е дијагностицирана ретка аномалија од раѓање, наречена белодробна артериска прашка, каде што нејзината пулмонална артерија е завиткана околу нејзината трахеа. Ова резултира со трајно оштетување и предизвикува нејзината трахеа да се стеснува на половина од нејзината нормална големина.

Таа има потреба од две итни операции, со цел да се избегне значителен ризик од задушување. Овие операции не се вршат во Македонија поради реткоста на случајот и мора да се извршат во Хајделберг, Германија. Тие се многу скапи и затоа ние би биле многу благодарни за секоја поддршка што може да ја добиеме за да го спасиме нашето мало девојче и да му дадеме живот за којшто заслужува.

Може да донирате на оваа веб страница:

https://www.gofundme.com/save-our-little-bisera?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_co_shareflow_m&fbclid=IwAR1uHL5R86wQvwgLezynnbXXFQ6l3-OHR5xCAfAyBz7v5LqVLvj4gu3C5G0

Можете да донирате и на сметка
Бисера Здравковски, 500-600018840598, Стопанска Банка А. Д. Битола

Ви благодариме!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------