Home INFO Дарко ќе го уапсат штом закрепне! Полицијата го испитувала пејачот во болница

Дарко ќе го уапсат штом закрепне! Полицијата го испитувала пејачот во болница

фото: Инстаграм
реклама:G Natural

Штом полицијата добила информации дека пејачот Дарко Лазиќ се разбудил од кома ја посетија клиниката во Земун каде што тој закрепнува, за да земат изјава за сообраќајната незгода која се случи на 23 октомври.

Сообраќајниот полицаец најпрво бил во делот за интензивна нега каде што докторите го однеле до собата во која е сместен пејачот, но му дозволиле да остане само 2 минути заради специфичноста на здравствената состојбаво во која се наоѓа.

После тоа разговарале и со таткото на Дарко, Милан.

Како што дознаваме Дарко Лазиќ заради загрозување на општа безбедност во сообраќајот во алкохолизирана состојба, без ремен, дозвола…ќе го дочека голема парична казна, но и затворска.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------