Home INFO Денес ја препознаваме по русата коса, но видете како Викторија Лоба изгледала...

Денес ја препознаваме по русата коса, но видете како Викторија Лоба изгледала како детe

реклама:G Natural

Таа е една од најубавите и најзгодните пејачки во Македонија.
Викторија Лоба е препознатлива по русата коса, а како дете била преслатко девојче.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“