Home INFO Детали за погребот на Оливер Драгојевиќ

Детали за погребот на Оливер Драгојевиќ

реклама:4U PHARMA

Легендарниот Оливер Драгојевиќ ќе биде погребан во среда, во попладневните часови во неговото родно место Вела Лука.

Организацијата за погребната церемонија ја превземал градот Сплит, јавуваат хрватските репортери.

Со катамаран, во придружба на најблиското семејство и неговиот бенд со кој соработувал со години, телото на покојниот Оливер ќе биде пренесено до неговото родно место.

Драгојевиќ почина во сплитската болница, една година откако му беше дијагностициран канцер на белите дробови.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------