Home INFO Дете со способност да чита мисли ја шокираше јавноста (видео)

Дете со способност да чита мисли ја шокираше јавноста (видео)

реклама:hotel PREMIER

Во едно издание на најпопуларното шоу „Јас имам талент“ се појави мал кандидат кој ги шокираше присутните со својот необичен талент.

Именом ова момче има способност да чита мисли, а во тоа се уверија и членовие на жирито.

Погледнете за што се работи:

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------