Home INFO Џони Деп во јануари доаѓа во Србија за снимање на филм

Џони Деп во јануари доаѓа во Србија за снимање на филм

реклама:SANSIRO

Славниот холивудски актер Џони Деп ќе ја посети Србија во јануари следната година заради снимање на неговиот нов филм „Minamata“.

Снимањето на филмот ќе започне во Јапонија а веднаш потоа ќе продолжи во Србија.

Тој во Србија последен пат бил во 2010 година, како учесник на фестивалот „Kustendorf“.

Иако медиумите во изминатиот период на големо го критикуваат актерот заради тоа што е обвинет за семејно насилство, а и неговите колеги се повеќе дебатираат дали сакаат да соработуваат со него, сепак неговата кариера и понатаму е одлична и тој продолжува да снима нови филмови.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------