Home INFO “Добредојде Ѓорѓи, те сакам”: Среќа во семејството на водителката

“Добредојде Ѓорѓи, те сакам”: Среќа во семејството на водителката

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

“Добредојде Ѓорѓи! Те сакам!” – Бојана Скендеровски ја сподели среќната вест на Фејсбук.

Пејачката и водителка,стана мајка по вторпат, а со сопругот Васко веќе ја имаат ќерката Искра.

Честитки до целото семејство!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------