Home INFO Ќе го препознаете ли? Здравко Чолиќ како војник во ЈНА (ФОТО)

Ќе го препознаете ли? Здравко Чолиќ како војник во ЈНА (ФОТО)

реклама:ХитКујна канал

Здравко Чолиќ сеуште важи за еден од најголемите заводници на бившите ЈУ простори.

Нема жена во поранешна Југославија која не воздивнуваше по пејачот.

Жени од сите возрасти го гледаа како совршенство, а ситуацијата не е сменета ниту ден денес.

Балканскиот заводик служел и војска, а како изгледал тогаш.

Погледнете…

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“