Home INFO Урнебесно видео: Кога жена ќе одлучи да се пошегува со маж

Урнебесно видео: Кога жена ќе одлучи да се пошегува со маж

реклама:Лето во Банско

Една девојка од Охајо сакала да се пошегува со својот сопруг.

Во поштенското сандаче, таа ставила лажна змија, па ја чекала реакцијата на сопругот.

Тој мирно оди до поштенското сандаче, а кога ја здогледува лажната змија толку се преплашува што паѓа на тротоарот.

Потоа неколку пати погледнува во сандачето во обид да се соочи со змијата, додека не увиди дека станува збор за шега.

Жената објаснува дека таа и сопругот постојано си правеле шеги меѓу себе, а дека оваа била најуспешна.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------