Home INFO ЕБУ вика Италијанците не се дрогирале, а и ќора баба гледа дека...

ЕБУ вика Италијанците не се дрогирале, а и ќора баба гледа дека тие „шмркаат“

реклама:4U PHARMA

Иако само ќорава баба нема да го забеле конзумирањето на дрога на Италјанскиот претставник на Евровизија за време на прогласувањето за победници, сепак ЕБУ се огласи со официјално соопшение во кое велат дека тестот кој бил направен врз членовите на Италјанската група бил негативен и дека случајот е затворен.

Па така останува сите да гледаме како „шмрка“ и да веруваме дека се крши чаша и наместо дискфаликфикација уште еден скандал на Евровизија заташкан и завршен.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------