Home INFO Екстра забавен тест: Бројот на обувки и вашите години

Екстра забавен тест: Бројот на обувки и вашите години

реклама:G Natural

Мислите дека е невозможно врз основа на бројот на чевли да го одредите бројот на години? Следете ги дадените упатства и ќе се изненадите…

1. Земете го бројот на обувки што го носите
2. Тој број помножете го со 5
3. Добиениот број помножете го со 20
4. На тоа додадете 2021
5. Од тоа одземете ја годината на вашето раѓање и ќе добиете четирицифрен број.

Првите две бројки се бројот на вашите обувки, а последните две покажуваат колку години имате.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------