Home INFO Еве како да ги препознаете глупавите луѓе

Еве како да ги препознаете глупавите луѓе

реклама:G Natural

Таткото на психоанализата, Зигмунд Фројд, зад себе остави безвременски мудрости и изреки.

Меѓу нив и една лекција која треба да се запомни – како да ги препознаете глупавите луѓе!

„Првиот знак на човековата глупавост е отсуството на срам“, рекол Фројд.

Доколку се најдете во ситуација да ви е срам поради туѓото однесување или изјави на некоја личност, веднаш ќе знаете со кого си имате работа.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------