Home INFO Еве како да ставите повеќе фотографии во едно Instagram Story

Еве како да ставите повеќе фотографии во едно Instagram Story

реклама:G Natural

Оваа опција порано беше достапна преку посебна апликација, layout, но сега е дел од Instagram Story.

Имате на располагање неколку опции за уредување од две до шест фотографии, без разлика дали сте ги снимиле и ги имате во camera roll или сте ги зачувале како фајлови. Може и да ги комбинирате.

Погледнете го видеото со инструкции како да ја совладате новата опција.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------