Home INFO Во Јужна Кореја постои градинка за кучиња

Во Јужна Кореја постои градинка за кучиња

реклама:G Natural

Во Јужна Кореја постои дневен центар за домашни миленици.

Вработените во центарот се грижат за кучиња постари од 12 недели, кога нивните сопственици имаат обврски.
Оваа своевидна „градинка“ станува се повеќе популарна.

Покрај грижата за животните, во понудата има и нега од ветеринар, како разни вежби и игри за подобрување на нивната послушност и друштвеност.

View this post on Instagram

이번 주도 너무나 행복했지요~~~😍 가족들과 행복한 주말 보내고 다음 주엔 더더 신나게 놀아보아용 친구들🧡🧡 . . #퍼피스프링친구들 #퍼피스프링가방 . . #퍼피스프링 #개린이집 #강아지유치원 #애견유치원 #집에혼자있는강아지 #강아지  #반려견 #반려견유치원 #유치원생 #유치원일상 #귀여워 #일산애견유치원 #일산강아지유치원 #혼자있는강아지 #강아지사진 #퍼피스프링일산점 #puppyspring #instapuppy #puppylove #instadog #instagood #petstagram #dogstagram #puppy #cutedog #puppiesofinstagram #puppies #puppykindergarten

A post shared by 퍼피스프링 반려견유치원/ 강아지유치원 / 개린이집 (@puppyspring_) on

View this post on Instagram

오늘 놀이터 가는 날이래~~꺄!!!!!!🐶 옷 따뜻하게 입고 와야된다고 슨생님한테 연락왔었데!!!!!!꺄꺄~~~🐶🐶 . . #놀이터가는날 . . #퍼피스프링전용놀이터 . . #퍼피스프링 #개린이집 #강아지유치원 #애견유치원 #집에혼자있는강아지 #강아지  #반려견 #반려견유치원 #유치원생 #유치원일상 #귀여워 #일산애견유치원 #일산강아지유치원 #혼자있는강아지 #강아지사진 #퍼피스프링일산점 #puppyspring #instapuppy #puppylove #instadog #instagood #petstagram #dogstagram #puppy #cutedog #puppiesofinstagram #puppies #puppykindergarten

A post shared by 퍼피스프링 반려견유치원/ 강아지유치원 / 개린이집 (@puppyspring_) on

View this post on Instagram

오늘은 선생님 옆에서 잔다고 하는 동이 그리고 나도나도! 하며 달려온 아톰이까지 이불깔아주니 코~~~~자네요😍 . . #오늘만이다훔훔 . #낮잠시간 . . #퍼피스프링 #개린이집 #강아지유치원 #애견유치원 #집에혼자있는강아지 #강아지  #반려견 #반려견유치원 #유치원생 #유치원일상 #귀여워 #일산애견유치원 #일산강아지유치원 #혼자있는강아지 #강아지사진 #퍼피스프링일산점 #puppyspring #instapuppy #puppylove #instadog #instagood #petstagram #dogstagram #puppy #cutedog #puppiesofinstagram #puppies #puppykindergarten

A post shared by 퍼피스프링 반려견유치원/ 강아지유치원 / 개린이집 (@puppyspring_) on

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------