Home INFO Еве како жените изгледаат попривлечно

Еве како жените изгледаат попривлечно

реклама:G Natural

Од класичните совети дека треба да се носи црвената боја па се до неочекуваното откривање на делови од женското тело, во продолжение прочитајте зошто машките ќе се свртат 2 пати по вас

ШТИКЛИ

Ова не е никакво изненадување, тие ја зголемуваат женската привлечност.

Мажите попрво ке и пристапат на жена во штикли отколку на тие кои не ги носат.

штикли

ЦРВЕНА ОБЛЕКА

Ни тука нема никакви новости, но ако терба да ве потсетиме, црвената боја ја зголемува атрактивноста на машкото внимание.

црвена боја

ЦРН ФУСТАН

За ова нема технички научен доказ, но ќе се послужиме со зборовите на Elizabeth Hawes за тоа што мажите сметаат дека е привлечно кај жените: “Пет од пет мажи, кажаа дека 2 пати ќе погледаат во било која девојка која е облечена во црн фустан”.

црн фустан

БЛУЗИ И ФУСТАНИ БЕЗ РАКАВИ

Ако мислите дека само долгите и тенки нозе се она што машките прво го забележуваат на жените, размислете повторно. Машките всушност повеќе ги привлекуваат женските раце.

блузи и фустани без ракави

ТЕСЕН ФУСТАН

Покажете ги своите облини во тесен фустан, мажите повеќе ја сакаат фигурата на песочен часовник, со нагласен струк и колкови. Затоа, ако ги имате, слободно покажете ги.

тесен фустан

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------