Home INFO Евтино и нетоксично: Финти со кои домот ќе ви “светне” (видео)

Евтино и нетоксично: Финти со кои домот ќе ви “светне” (видео)

18
реклама:Лето во Банско

Средствата за чистење се значително токсични доколку не се исплакнат убаво, а оцетот е прехранбен производ и нема место за паника доколку дојде во допир со вашата кожа.

Погледнете го ова видео и ќе откриете интересни „финти“ за неговата употреба, со која ќе исчистите речиси се во вашиот дом.

РЕКЛАМИ:Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------