Home INFO Фолк пејачката Сека „удри“ по клешките: Со короната не треба да се...

Фолк пејачката Сека „удри“ по клешките: Со короната не треба да се исмејувате!

реклама:Велигден со Стаф

Корона вирусот во моментов е најактуелна тема секаде во светот.

Некои на сметка на вирусот безобразно профитираат други пак не ја сфаќаат сериозноста на проблемот и се исмејуваат.

Такови примери има многу па и песни кои што се наменски направени и испеани на оваа тема. Еден од актуените примери во моментов е песната испеана од Славица Чуктераш и Љуба Перучица.

Реакциите се поделени но нај жестока во коментарите беше пејачката Сека Алексич која што на својот инстаграм веднаш прокоментира:

„Моментално секој е чувар на своето здравје онолку колку е одговорен кон себе и другите. Заштитете се себеси и луѓети околу вас. Не е секоја ситуација за исмејување, некои работи треба да се сфатат сериозно и одговорно“ вели Сека.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------