Home INFO Фондацијата “Никола Јанчев” објавува конкурс за доделување на стипендии за талентирани студенти

Фондацијата “Никола Јанчев” објавува конкурс за доделување на стипендии за талентирани студенти

реклама:G Natural

Фондација “Никола Јанчев” објавува конкурс за доделување на 10 стипендии за талентирани студенти.

Предност имаат студенти од социјално ранливи категории.

Рокот за поднесување на документите е од денот на објавување на конкрусот до 16.12.2019 година.

Пријавата може да се подигне од Веб страната на Фондација Никола Јанчев www.fnj.org.mk.

Најголем процент од финансиите во оваа фондација се добиваат од платата на Градоначалникот Митко Јанчев кој несебично секој месец ја донира својата плата.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------