Home INFO Фотографија што ќе ви ги стопи срцата! Студент гордо стои до својот...

Фотографија што ќе ви ги стопи срцата! Студент гордо стои до својот сиромав татко

реклама:Велигден со Стаф

Овој татко го посветил својот живот на борбата да ги изведе својот син на прав пат.

Родителската љубов нема граници и треба да сме горди и благодарни на своите родители за се што прават за нас, без оглед дали и колку имаат.

gord tatko

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------