Home INFO Гугл со нова иновација, иссвиркајте си инајдете ја песната што ви се...

Гугл со нова иновација, иссвиркајте си инајдете ја песната што ви се врти во глава

реклама:ХитКујна канал

Многумина од нас сакаат да ја најдат својата омилена песна но мака мачат со насловот или изведувачот па на крај се оркажуваат.

Со новата опција која што Гугл ја воведе на „Google search“ од сега ќе можете со леснотија да си ги најдете вашите омилени песни и тоа е потребно само да му ја иссвиркате на Гугл околу 15 до 20 секунди.

Оваа опција во моментов е достапна на OS уредите и на околу 20 јазици на Android, но се очекува за краток период без ограничување оваа опција да ја користат сите ширум светот.

Останува да проверите дали вашиот омилен рефрен е во базата на податоци и дали вам ќе ви успее!

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“