Home INFO Џими Мицевски сопругот на Анета „Молика“ се огласи на Фејсбук

Џими Мицевски сопругот на Анета „Молика“ се огласи на Фејсбук

SHARE

Откако вчера доби пресуда на 2,5 години затвор и изминатите 24 часа за тоа известија сите наши портали, сопругот на Анета од групата „Молика“, Џими Мицевски се огласи на Фејсбук.

Еве што тој напиша во својот пост:

РЕКЛАМИ:
Loading...