Home INFO Instagram, Facebook Messenger и WhatsApp во гоолем проблем! Ќе биде ли надминат...

Instagram, Facebook Messenger и WhatsApp во гоолем проблем! Ќе биде ли надминат за брзо?!

реклама:Велигден со Стаф

Корисниците на социјалните мрежи од вчера се во паника затоа што популарните мрежи како што се Instagram, Facebook Messenger и WhatsApp имаа проблем во својата и постојано имаат прекин на услугата.

Од вчера од 17 часот корисниците на овие мрежи не можеа да пристапат во своите профили ниту да праќаат пораки.

Официјално сеуште нема соопштение за овој проблем, но мрежите и денеска повремено се во прекини.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------