Home INFO Инстаграм и Фејсбук со нови опции кои ќе ви откријат кога некој...

Инстаграм и Фејсбук со нови опции кои ќе ви откријат кога некој ве озборува

реклама:Велигден со Стаф

За да привлечат се повеќе млади корисници Фејсбук и Инстаграм воведуваат нова опција наречена „Venish Mode“.

Овој режим во моментов е достапен во Америка а се планира наскоро да биде достапен и за сите корисници.

Се активира само ако двете страни се согласни и затоа ќе биде потребно одобрување од сите вклучени во разговорот, а ќе добиете и известување доколку соговорникот ја снима преписката.

Ова е режим за пораки наречен „Режим на исчезнување“ и може да го вклучите или исклучите во поставките на која било порака.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------