Home INFO Интересен трик: Еве како најлесно да ја извадите семката од цреша (видео)

Интересен трик: Еве како најлесно да ја извадите семката од цреша (видео)

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Црешите во летниот период се едно од најдобрите освежувања, иако поголемиот дел од нас малку не нервира семката во внатрешноста на вкусниот плод.

На YouTube, во низата видео снимки кои може да се погледнат секојдневно, пронајдовме одлична идеја.

Следува трик за тоа како брзо, без да направите неред во кујната, да ја извадите семката од цреша или вишна.

Се што ви е потребно е само едно стаклено шише, стапче и цреши.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------