Home INFO Исплашени слонови направија хаос во Шри Ланка (видео)

Исплашени слонови направија хаос во Шри Ланка (видео)

SHARE

Слоновите кои биле дел од будистичка поворка во град во Шри Ланка, одеднаш се вознемириле и неконтролирано почнале да трчаат низ толпата луѓе.

Не е утврдено што би можело да ги уплаши и вознемири слоновите и да ги поттикне на неконтролирано однесување.

РЕКЛАМИ:
Loading...