Home INFO Каков нокаут! Оваа коза не е расположена за фоткање (видео)

Каков нокаут! Оваа коза не е расположена за фоткање (видео)

реклама:4U PHARMA

Во обид да направи селфи со коза, оваа девојка го “извлече подебелиот крај”.

Животното се приближи и ја удри со глава.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------