Home INFO Колку често посакувате се да искршите? Еве како Русите го победуваат стресот...

Колку често посакувате се да искршите? Еве како Русите го победуваат стресот (видео)

реклама:Велигден со Стаф

Во денешно време, кога луѓето од давање на совети за постигнување на внатрешен мир прават цела наука, жителите на Москва имаат малку попримитивен, но конкретен начин кој подразбира малку крш и лом.

Наместо да бројат до 10, во руската престолнина актуелен е еден агресивен начин за постигнување на мир.

Жителите на овој град, на кој им „пука филмот“, треба само да одат до центарот кој им овозможува посебна терапија против стрес.

Рецептот е едноставен: Добиваш чекан и кршиш се околу себе.

Еве како изгледа тоа.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------