Home INFO Колку чинат чорапите на Мајкал Џексон

Колку чинат чорапите на Мајкал Џексон

реклама:ХитКујна канал

Во овие чорапи Мајкл Џексон се појавил во 1983 година, изведувајќи го првиот „moon walk“ во историјата на поп културата.

36 години подоцна, чорапите од кристал на Мајкл Џексон ќе бидат предмет на аукција со почетна цена од неверојатни 97.500 евра.

Чорапите ќе се најдат пред колекционерите, а се предвидува дека ќе достигнат цена од два милиони евра.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“