Home INFO Риба-човек ги запрепасти жителите на Кина (видео)

Риба-човек ги запрепасти жителите на Кина (видео)

реклама:ХитКујна канал

Во езеро на југот од Кина, посетител снимил необична глетка, риба со човечко лице!

На снимката, која предизвикала многу коментари, се гледа како рибата плива до работ на езерото и со главата излегува до површината на водата, а нејзиното лице страшно потсетува на човечки лик!

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“