Home Контакт

Контакт

За сите ваши прашања и коментари, забелешки и пофалби поврзани со нашиот портал  контактирајте не на нашиот e-mail:

 

info@hitportal.com.mk

 

Ги очекуваме и сите ваши понуди и информации кои што би сакале да ги споделите со нас и со нашите читатели и слушатели!